4. UGERS INTENSIVT KURSUS I MINDFULNESS & MEDITATION

Du kan downloade kursusbeskrivelsen til det 4. ugers kursus i mindfulness og meditation ved at klikke her


BEMÆRK JULE/NYTÅRSKURSET OPSTART 10. JANUAR FÅ PLADSER! UDSOLGT!

Næstkommende kursus over 21 dage – 4 aftener á 2,5 time starter torsdag d. 21. Februar 2019 kl. 17.30 – 20.00

Datoer: Torsdage d. 21/2, 28/2, 7/3 0g 14/ kl. 17.30-20.00

Mindfulness & Meditation
Nærvær, Indsigt og Eksistens

På i alt 10 timer fordelt over 4 uger vil du få en grundig introduktion til Mindfulness og grundlæggende MindfulnessMeditation. Du vil også få mulighed for at afprøve andre meditationer der øger nærværsevnen og indsigten i sindets natur. Kurset sigter endvidere mod, at give dig efterfølgende mulighed for at kunne opretholde og fordybe egen meditationspraksis og derigennem øge din mentale, følelsesmæssige og fysiske sundhed.

Gennem de anvendte praksisformer og grundindføringer får du mulighed for at opdage, at meditation, stilhedsoplevelser og udforskningen af ‘din indre virkelighed’ kan frisætte ressourcer der kan medvirke til øget selvindsigt, livsvitalitet, nærvær med andre mennesker, samt øget sindsbalance og indre ro. Du vil samtidig kunne anvende undervisningens indhold og praksisser til at forebygge og reducere stress, samt øge hjertets kvaliteter, empati, medfølelse og venlighed.


Underviser: Allan Ulrich Thomsen vil være underviser på de 4 aftener af 2,5 time.

Målgruppe: Personer der ønsker at få en grundig, bred og praktisk anvendelig indføring i meditationens veje og Mindfulness. Alle der har interesse for selvudfoldelse og frisættelse af iboende potentialer.

Forudsætninger: Ingen udover interesse. Det er ingen hindring hvis du i forvejen har let/fast meditationspraksis eller har prøvet at meditere efter andre anvisninger før, da tilgangen er inkluderende og supplerende.

Aldersgrænse: 18 år.

Form: Kurset bliver afviklet i en støttende, integrerende og afslappet atmosfære. Undervisningen gennemføres i en kombination af teoretiske oplæg, praktiske øvelser samt udvekslinger. Deltagerne inviteres til at lave daglige hjemmeøvelser mellem sessionerne af ca. 20-60 minutters varighed. Der uddeles skriftlige opsamlinger efter hver session samt adgang til lydfiler til guidede meditationer. Undervisningen er i øvrigt usekterisk og udogmatisk.

Indhold: Variationer af siddende meditationer og oplevelsesbaserede øvelser. Enkelte meditationer i bevægelse samt let kropsarbejde (Qi-gong og Yoga) alle kan være med på.

Sigte: At deltagerne tilegner sig de fornødne forudsætninger for at få etableret og/eller fordybet en/sin egenpraksis, der evt. kan danne basis for en mere bevidst livslang indre rejse til gavn og glæde ‘for den ydre’ livsvej.

Tid: Torsdage aftener som udgangspunkt kl. 17.30 – 20.00

Sted: QuietZone.dk – Læderstræde 13, 1201 Kbh. K. Der er kursusopstarter hver måned. Se hjemmesiden for kommende kursus: www.quietzone.dk

Pris for selvbetalere:
For eksisterende medlemmer: kr. 1500.-
For ikke-medlemmer: kr. 2400.- VINTERRABAT KR. 1800.- inklusiv 1. måneds efterfølgende fri træning i QuietZone (værdi kr. 295.- forudsætter oprettelse af abonnement)

Pris for virksomheder, selvstændige eller øvrige fradragsberettigede:
For medlemmer: kr. 2400.- ex.moms
For ikke-medlemmer: kr. 2800.- ex. moms VINTERRABAT KR. 2200.- EX. MOMS

Deltagerantal: max. 12

Tilmelding: Når du via hjemmesiden har besluttet dig for en startdato skal du sende en tilmeldingsmail med angivelse af denne til Allan Ulrich Thomsenmail@quietzone.dk 

Allan Ulrich Thomsen
Mindfulness instruktør og Meditationsformidler (Skolen for anvendt meditation), MBSR Lærer (Dansk Center for Mindfulness), Psykoterapeut MPF (Vedfelt Instituttet).
Leder gennem 19 år og stifter af mindfulnesscenteret.dk fanøretreats.dk og medstifter af quietzone.dk