HVILKE YDELSER OG FORDELE FÅR JEG SOM ABONNENT?

Alle der tegner et Simply Silence abonnement til kr. 165.- pr. mdr. får adgang til frit fremmøde og Mental Fitness træning i QuietZones åbningstid.

Med et Standard Silence abonnement til kr. 295 pr. mdr. samt Business Silence til kr. 495.- pr. mdr. opnås endvidere adgang til daglige Live-guidede fællesmeditationer med vores dygtige meditationslærere.

Desuden giver et Standard Silence eller Business Silence abonnement også adgang til guidet Fællesmeditation i MindfulnessCenteret.dk i Hillerød hver onsdag kl. 16.30-17.30 hvor Allan Ulrich Thomsen også underviser.

Mindfulness, Stilhed, Naturmeditation, Yoga, Qi-Gong…

Vi kombinerer træningsformer der styrker sindsbalancer og øger den Mentale Sundhed. Dette bl.a via Stilhedsoplevelser og ved øvelser og praksisformer hentet fra Mindfulness, Indsigtsmeditation, Compassion, Vipassana, Yoga, Qi-gong og Naturmeditationer. Endvidere anvendes ‘lydstimulation’ bl.a. ved specifikt komponeret lydsekvenser/musik af anerkendte og udvalgte kunstnere/musikere.

Guidede Meditationer

Med vores standard Silence  abonnement til kr. 295 pr. måned, er der dagligt mulighed for at deltage i guidede fællesmeditationer med en bred vifte af erfarne meditationslærere. Se mere på følgende link, om hvem du kan blive guidet af og hvilke meditationer de enkelte tilbyder HVEM GUIDER MIG?

Gennemgående lærer vil være Allan Ulrich Thomsen der bl.a. er stifter af MindfulnessCenteret.dk FanøRetreats.dk Allan er veluddannet Mindfulnessinstruktør og Meditationsformidler samt Psykoterapeut MPF

Kurser og Workshops – Deltag på vores 4. Ugers kursus over 4 torsdage aftener, og få en måneds gratis medlemskab til fri træning

Endvidere vil der løbende blive opslået kurser, workshops m.v. som abonnenter får førsteret til at deltage i samt fordelagtige rabatter på. Hver måned afvikler Allan Ulrich Thomsen er 4. Ugers basis kursus i mindfulness og meditation. Her får du en grundig introduktion og indføring der samtidig giver dig basis fort efterfølgende at fortsætte med din egen meditationspraksis og ‘Mentale fitness træning’. Se mere om 4.ugers kurset med mdl. opstart

Når du er abonnent støtter du bæredygtigheds- indsatser i Danmark

2% af dit abonnement går direkte til velgørende formål der har bæredygtighedsindsatser som hovedoverskrift. Vi ønsker at fokusere vores opmærksomhed og indsats i retning af projekter der kommer de endnu ufødte børn, naturen og mere empati og medfølelse mellem mennesker til gode.

Disse projekter støttes

Økologisk Samsøe – Jordbrugsfonden (Fra traditionelt landbrug til 100% Økologi)