VIRKSOMHEDER

STILHED er evighedens svar til farten” Asger Baunsbak-Jensen.

Quietzone.dk er et modsvar og en modvægt til farten, en slags modgift mod farten. Ikke at fart er noget vi skal eliminere. Men vi kan og skal ‘blive bedre til at trives i og med den’.

Vores virksomhedskoncepter og ydelser orienterer sig mod såvel det psykiske som fysiske arbejdsmiljø, mod en bæredygtig ledelseskultur samt øget mental, følelsesmæssig og fysisk sundhed. Vores indsatser understøtter og øger organisationens og de ansattes kreative, innovative og nyskabende energier og ressourcer.

Virksomheder kan endvidere få indrettet deres egen QuietZone  på arbejdspladsen inklusiv et kursus/workshop med en af vores dygtige facilitatorer i benyttelsen af den. Dette foregår altid i samarbejde og dialog med den enkelte virksomhed og oftest som et led i den overordnede arbejdsmiljøindsats. Kontakt os gerne for nærmere dialog.

QuietZone.dk tilbyder derudover udvikling og  facilitering af ønskelige forandringer i virksomheder. Herunder konsulentydelser af forskellig art, workshops, foredrag, leder- og teamudvikling samt supervision. Mindfulness og Meditation integreres som centrale elementer i vores arbejde, efter dialog og afstemning af ønsker og behov.

Se mere om vores virksomhedsydelser HER