INTRODUKTION TIL QuietZone®

Hvad er en QuietZone® og et QuietSpace®?

En QuietZone® er et stilleområde – en zone i gadebilledet, på en arbejdsplads, eller i hjemmet, hvor vi bliver mindet om at stoppe op, blive nærværende og sætte os selv og vores gøremål lidt på pause. Et QuietSpace® er et fysisk (cent)rum i QuietZonen, der er helt unikt med sin æstetiske udformning, bl.a.med inspiration fra den japanske kultur.

QuietSpace® inviterer med sin indretning til stilhed, sindsro, fokus, nærvær, mere væren og mindre gøren, Her kan du skifte mentalt gear og “drop into silence” for en stund.

Hvorfor benytte QuietZones?

Den nye sundhedsrapport viser som nævnt alvoren med al tydelighed. 630.000 danskere ’har ondt i livet’ og lider af ’dårligt mentalt helbred’. Vores mentale sundhed er alvorlig truet, og tendensen vokser. Samtidig peger ny forskning i EU på, at larm og støj er livstruende, ja faktisk at det dræber flere og flere og er en alvorlig kilde til stress og mindre mental og psykisk sundhed. Der er med andre ord akut behov for at vi passer endnu bedre på os selv. Gennem stilhedsoplevelser vil vi medvirke til dette.

Som den første QuietZone.dk® i Danmark vil vi således skabe det sted i København, hvor du kan droppe ind efter arbejde eller behov, når du har brug for et bevidst gearskift midt på dagen.

“Når du prioriterer at komme i en QuietZone® er det en venlig gestus-, en gave du giver og udviser overfor dig selv, dine medmennesker og gaven giver du dermed videre til Verden – QuietZone®

Læs mere uddybende om vores vision og mision ved at klikke på logoet