OM VIRKSOMHEDSABONNEMENTER

QuietZone’s ydelser for erhvervslivet er til virksomheder for hvem de ansattes Mentale Sundhed & Helbred ligger højt på den arbejdsmiljømæssige  og værdimæssige dagsorden. Vi betragter indsatser af denne art som en investering snarere end en udgift.

Når man som virksomhed tegner et virksomhedsabonnement følger der automatisk en 3 timers workshop med, således at de ansatte bliver introduceret til brugen af QuietZone’s samt de udbytter der opnås.

OPRET ET VIRKSOMHEDSABONNEMENT VED AT KLIKKE PÅ LOGOET  HER:

Få indrettet virksomhedens egen QuietZone.dk® på arbejdspladsen

Vores intention med QuietZone.dk er at medvirke til øget opmærksomhed på, og kultivering af, menneskers bevidste som ubevidste ressourcer. Med øget fokus og regelmæssig ‘mental fitness-træning’ kan vores kreative og innovative impulser bevidstgøres og frisættes til gavn for såvel den enkelte, for samarbejdet, kommunikationen, og dermed for virksomheden som helhed.

I samarbejde med den enkelte virksomhed udarbejder vi den rette løsning og det er tilmed muligt at få indrettet sin helt egen QuietZone.dk® på arbejdspladsen. Kontakt os for dialog omkring ønsker og behov, samt hvad vi kan byde ind med i Jeres sammenhæng.

Vi tilbyder også konsulentbaserede indsatser til erhvervslivet. Ønsker du som virksomhed en præsentation af dette og hvad Mindfulness er, og hvordan det kan implementeres i jeres virksomhed, kan du også booke vores dygtige facilitatorer til at komme ud på jeres virksomhed til et uforpligtende GRATIS MORGENMØDE med en kort intro og præsentation for jeres medarbejdere eller ledelsesgruppe.