MARIA JESSEN-PETERSEN

 

I år 2000 flyttede Maria Jessen-Petersen tilbage til Danmark efter at have tilbragt det meste af hendes opvækst i udlandet. Hun er oprindeligt uddannet indretningsarkitekt fra New York & Paris. I 2003, midt i en kaffetid, åbnede hun TEA TIME, Danmarks første Te Salon og i de efterfølgende år fulgte flere te-saloner i København og på Bornholm. Konceptet bag TEA TIME var at give gæsterne et lille pusterum i nogle sanselige omgivelser, med lækre teer og uimodståelige kager, væk fra de pulserende gader udenfor. Konceptet blev en stor succes og blev omtalt i både danske og internationale medier. I 2015 valgte Maria at slutte eventyret og lukke hele driften af TEA TIME. Forretningsidéen havde vist sig at ramme plet og behovet for et pusterum, hvor vi kunne finde ro, trække os tilbage fra de pulserende gader udenfor og mærke os selv, var stor! Men Maria ville mere. Hun ville et lag dybere. Maria Jessen-Petersen har de sidste 3 år udviklet sin egen meditationspraksis med daglige meditationer.

Kurser & uddannelser:

  • Bachelor I indretningsarkitektur, fra Parsons School of Design, New York & Paris
  • Flytter til Danmark og åbner Bang & Arhøj, bolig & interiør butik på Østerbro i samarbejde med Per Bang & Dorthe Arhøj.
  • Stifter TEA TIME i 2003, som hun drev alene til 2015
  • 8 ugers MBSR forløb (MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction hos Sally Kommunikation).
  • 8 ugers Psykomotorisk Mindfulness forløb
  • 1. år af en Sensorisk Træner uddannelse (Martin Spang Olsen).
  • 1. Qi Gong – bevægelse i stilhed
  • 1. Årig efteruddannelse i Mindfulness (hos Allan Ulrik Thomson – Mindfulness Centret) som efterfølgende førte til et faste forretningssamarbejde og en fremtidig forretningspartner af QuietZone.dk.
  • I efteråret 2017 deltog hun på 4 dages konference på Århus Universitet om Mindfulness & Health.

De to bærende kræfter i QuietZone.dk udgør til sammen et ganske særligt match. Allan Ulrich Thomsen har i mange år beskæftiget sig med at facilitere muligheder for, at mennesker via øget opmærksomhed og selvindsigt udfolder deres iboende potentialer, og derved finder vej til øget livskvalitet. Maria Jessen-Petersen har en særlig veludviklet sans for det æstetiske og for at skabe smukke rammer, der appellerer til de menneskelige sanser og smagfuldt inviterer mennesket til at føle sig mødt og lade sig omfavne af et varmt og trygt univers.