METTE VON ANDICS

Mit navn er Mette og min passion er at arbejde med mennekser. Min mission og vision er at hjælpe fleste mulige mennekser med at opnå det liv de ønsker.

Meditation og mindfulness er et af de redskaber jeg bruger til dette.
Selv mærker jeg dagligt på min egen krop, hjerne og sind, hvilken forskel regelmæssig meditation gør, og det positive effekt det har i min dagligdag og i mit  liv generelt.
Jeg oplever en krop med færre spændinger. Et sind der er mere i balance, og en hjerne der er mindre stresset og derved fungerer mere optimalt.

En anden, men for mig meget ting som jeg har opnået gennem regelmæssig meditation er, at jeg i højere grad reagerer mindre på ydre påvirkninger f.eks i form af hændelser eller ting folk siger til mig.Det betyder at jeg oplever en større indre ro og er mere balanceret i mit følelsesliv. Ved at være mindre reaktiv, oplever jeg også færre konflikter med min omverden/omgivelser, hvilket giver mig en følelse af frihed. 

At man med relativt få og enkle redskaber kan skabe så store forandringer i sit liv har for mig været en øjenåbner, og derfor kommer ønsket om at faciliterer det til andre helt naturligt da jeg ønsker andre kommer til at opleve og mærke de mange gaver der ligger i at mediterer.

Jeg er uddannet mindfulness instruktør, og er derfor trænet i klassiske MBSR øvelser, men er inspireret af andre redskaber/retninger indenfor meditation, hvilket jeg gør brug af både i min egen praksis og når jeg underviser.
Desuden uddannet Coach, NLP Terapeut og Personlig Træner og arbejder helhedsorienteret med mennesker dvs. fysisk såvel som mentalt.

Når jeg ikke er i quitezone driver jeg min egen virksomhed Mette von Andics, hvor jeg tilbyder ovennævnte.

Jeg underviser/guider både på engelsk og dansk alt efter hvilket behov der er.
Jeg glæder mig til at mediterer med dig;)