JEPPE AAGAARD LUND

Jeppe Aagaard Lund // AAGAARD YOGA

Jeppe faciliterer fra december 2018 meditationer i QuietZone.dk tirsdage kl. 16.30 – 17.30

Beskrivelse:
Mit navn er Jeppe og jeg hjælper dagligt folk med at få mere overskud, mindre stress og større menneskelig potentiale gennem meditation og yoga. Jeg oplever hvordan rigtig mange mennesker udvikler sig, får mere balance i deres tilværelse og bliver mere bekendt med dem selv gennem meditation. Det er min store passion, at så mange mennesker som muligt, får glæde af simple og meget effektfulde teknikker.

Historie:
Jeg er ikke nogen balanceret person af natur. Jeg er som udgangspunkt meget emotionel og har gennem en stor del af livet følt, at angst og frygt har styret min tilværelse og hindret min personlige udfoldelse.
Jeg havde blandt andet talevanskeligheder igennem længere tid i mine tidlige år, og jeg kan stadig den dag i dag blive mindet om det. Jeg sloges også med en svag ordblindhed, som eksperterne omkring mig mente stammede fra nedsat koncentrationsevne, og lige meget hvilke hjælpemidler jeg blev introduceret til, havde intet af det nogen gennemtrængende effekt. Med tiden var det en nedadgående spiral, der til sidst ledte til dårligt selvværd og manglende livsglæde. Dog var der en altoverskyggende sult på at finde et alternativ og en vej ud af min situation.

Jeg havde prøvet det meste, men var drevet af tanken om en mere balanceret og fri version af mig selv. Det tog mig på en rejse jorden rundt, indtil jeg stødte på en teknik og metode, der skulle forandre mit liv for altid. Jeg udviklede med tiden systemer og teknikker, som hjalp mig i min komplekse situation, og opdagede gennem meditation, at jeg havde uanede mængder af ressourcer gemt i mig. Ressourcer, som med den rette tilgang kunne blive tilgængelige.

Det gav mig den “ro”, som alle snakker om – men omfanget og gevinsten af denne sindsstemning var langt større, end jeg nogensinde havde drømt om. Ikke nok med at jeg for eksempel sov bedre, blev mindre stresset, havde mere overskud, blev fysisk sundere og kunne tale flydende uden så meget som én fejl, opdagede jeg også, at jeg blev mere i balance med mine omgivelser. Jeg opnåede de ting, jeg gerne ville, og jeg begyndte at tiltrække det, jeg altid havde ønsket.

Jeg er ikke i tvivl om, at yoga og meditation kan udvikle og forbedre mange menneskers liv. Mit dybeste ønske og mission er at give den mulighed, som jeg selv fik, videre til andre mennesker – men uden at de behøver at gennemgå lige så meget, som jeg selv gennemgik.
Jeg tog en verdensrejse for at finde og udvikle de meditations- og yogateknikker, som jeg i dag underviser i. Lad mig dele dem med dig!