HVILKE YDELSER OG FORDELE FÅR JEG SOM ABONNENT?

Alle der tegner et Simply Silence abonnement til kr. 165.- pr. mdr. får adgang til frit fremmøde og Mental Fitness træning i QuietZones åbningstid.

Med et Standard Silence abonnement til kr. 295 pr. mdr. samt Business Silence til kr. 495.- pr. mdr. opnås endvidere adgang til daglige Live-guidede fællesmeditationer med vores dygtige meditationslærere.

Desuden giver et Standard Silence eller Business Silence abonnement også adgang til guidet Fællesmeditation i MindfulnessCenteret.dk i Hillerød hver onsdag kl. 16.30-17.30 hvor Allan Ulrich Thomsen også underviser.

Mindfulness, Stilhed, Naturmeditation, Yoga, Qi-Gong…

Vi kombinerer træningsformer der styrker sindsbalancer og øger den Mentale Sundhed. Dette bl.a via Stilhedsoplevelser og ved øvelser og praksisformer hentet fra Mindfulness, Indsigtsmeditation, Compassion, Vipassana, og Yoga. Endvidere anvendes ‘lydstimulation’ bl.a. ved specifikt komponeret lydsekvenser/musik af anerkendte og udvalgte kunstnere/musikere.

Guidede Meditationer

Med vores standard Silence  abonnement til kr. 295 pr. måned, er der dagligt mulighed for at deltage i guidede fællesmeditationer med en bred vifte af erfarne meditationslærere. Se mere på følgende link, om hvem du kan blive guidet af og hvilke meditationer de enkelte tilbyder HVEM GUIDER MIG?

Når du er abonnent støtter du bæredygtigheds- indsatser i Danmark

2% af dit abonnement går direkte til velgørende formål der har bæredygtighedsindsatser som hovedoverskrift. Vi ønsker at fokusere vores opmærksomhed og indsats i retning af projekter der kommer de endnu ufødte børn, naturen og mere empati og medfølelse mellem mennesker til gode.

Disse projekter støttes

Økologisk Samsøe – Jordbrugsfonden (Fra traditionelt landbrug til 100% Økologi)