ANNETTE DALL

Annette Dall tilbyder guidede fællesmeditationer i QuietZone i Hillerød hver torsdag fra mellem kl. 16-17.  For mere information se venligst her (http://www.mindfulnesscenteret.dk/mindfulness-meditation-forstaetter-hold-oevede/)

Annettes ønske er at udbringe kendskabet til mindfulness så alle, der ønsker det, har mulighed for at undersøge, hvad en  mindfulness praksis kan betyde i deres liv. Annette er en nærværende, empatisk og lyttende guide, der undervejs giver deltagerne en værktøjskasse, som hjælper dem til at dyrke mindfulness på egen hånd.

Annette har dyrket mindfulness siden 2009. Mindfulness er blevet en integreret del af hendes hverdag i alt, hvad hun gør. Annette afholder fra januar 2019 8 ugers Mindfulness MBSR kurser hos MindfulnessCenteret.dk i Hillerød.

Er det ikke muligt at deltage på holdtræningen tilbydes individuelt tilpasset mindfulness forløb samt forløb i håndtering af smerter/stress i Hillerød, via Skype eller i eget hjem (Nordsjælland).

De seneste år har Annette også undervist i mindfulness på frivillig basis hos Kræftens Bekæmpelse. Annette har endvidere 28 års erfaring i IT branchen.

Annette kan kontaktes på annette@inuet.dk og 20823001

 

Uddannelser og kurser

2017  Efteruddannelse i Mindfulness Compassion and Pain Management, mindfullife.dk

2016  Spirituel Mentor, Christine Eilvig

2015  MBSR Mindfulness instruktør, Mindfullife.dk

2014  Åndedrætsterapeut,  Munay – Center for krop og psyke

2013  Enneagram Coach, NLP huset

1992  HD i Informatik og Økonomistyring, CBS

1985 Civiløkonom, Syddansk Universitet